Savremena poezija

Konkurs za nove administratore Fejsbuk stranice Čarls Bukovski
Otvoren je konkurs za izbor adminsitratora Fejsbuk stranice posvećene Čarlsu Bukovskom. 

Stranica Čarls Bukovski uskoro slavi svoj drugi rođendan, te smo tom prilikom odlučili da u naš tim primimo i nove, energične ljude koji će dati svoj doprinos u promovisanju dela ovog sjajnog pisca i umetnika.
Naš cilj uvek je bio da sadržajem koji nudimo osvežimo vaše sećanje na dela Bukovskog, ali i da vas upoznamo sa onim šta do sad niste čitali. Pre svega smo se trudili da vas upoznamo sa sjajnom poezijom Čarlsa Bukovskog, koja je često nepravedno zapostavljena, i među čitaocima manje poznata. Pored toga, trudimo se da vas upoznamo i sa širim sferama umetnosti, prvenstveno slikarstvom i umetničkom fotografijom. Da bi rad na tome bio što kvalitetniji, potrebni su nam dodatni saradnici u cilju pružanja što bogatijeg i raznovrsnijeg sadržaja.

Posao administratora je vrlo odgovoran zbog uticaja koji ima na širi krug ljudi, te je važno da svaka objava bude precizno i brižljivo odabrana i pripremljena. Zbog toga očekujemo da se prijave veoma motivisani kandidati, koji su temeljni i misle da bi mogli doprineti širenju dela Bukovskog. Kao što već znate, administratori ovakvih stranica nisu plaćeni za posao koji obavljaju, te je važno da ste spremni da radite volonterski zarad kulture i kulturnih vrednosti.

Ukoliko volite da čitate poeziju i prozu Čarlsa Bukovskog i uvek se vraćate već pročitanim knjigama, a pritom imate određenu količinu slobodnog vremena koje biste posvetili deljenju onoga šta čitate - prijavite se. Kandidate ćemo birati na osnovu motivacije i opšte kompetentnosti koju pokažu u prijavi.PRIJAVA
Prijava se sastoji iz dva obavezna koraka:

1. Popuniti formular koji se nalazi na kraju ovog teksta.
Alternativno, formular možete pronaći na ovoj adresi: Formular online 

2. Nakon što prijavu uspešno popunite i pošaljete, u inboks naše stranice pošaljite poruku kojom ćete nas obavestiti da ste poslali prijavu


Rok za slanje prijava je 31. oktobar 2012.
Najbolje kandidate ćemo kontaktirati nakon završetka ciklusa prijavljivanja.
FORMULAR ZA PRIJAVU

Nakon što popunite sva polja, kliknite na dugme Submit/Pošalji kako biste nam poslali svoju prijavu.
* neophodno je popuniti sva polja označena zvezdicomНема коментара:

Постави коментар